BOTOX Stockholm

Botoxbehandling, Botox-Neurotoxin är ett muskelavslappnande medel som injiceras i den simulerade muskeln nedan med en mycket tunn nål. Det är en av de vanligaste behandlingarna för rynkor och fina linjer i världen. Fina linjer och rynkor uppstår på grund av ansiktsrörelser, ålder etc. resultatet gör att rynkorna och dem fina linjerna Blir mindre märkbara, och de försvinner nästan helt i de flesta behandlingar. Resultaten efter en botox behandling kan synas efter några dagar men slut resultatet är synliga efter ca två veckor och varar upp till 6 månader.

Behandlingen utförs av legitimerad personal – Stockholm Botox

botox
BOTOx fillers Stockholm
Lounes erbjuder smärtfri botox I STOCKHOLM

Smärtfri botoxbehandling Stockholm som utförs av legitimerad personal.

 • Få bort oönskade rynkor
 • Vi utför även botoxbehandlingar i armhålorna mot svettningar. 
 • Behandlingen är smärtfri och slutresultatet syns upp til 14 dagar och håller upp till 6 månader.
 • Välkommen till vår botox klinik i Stockholm 

Som ny kund bör du ha utfört en konsultation hos Lounes 48 timmar innan din bokade behandling samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan påbörjad behandlingen kan utföras. Din konsultation och botox kostnad kan utföras digitalt genom att kontakta oss via info@lounes.se

 • Du ska inte vara gravid eller amma. 
 • Undvik att använda magnecyl eller Ipren. 
 • Du bör inte ha infektion, feber, herpes eller fysiskt obehag. 
 • Du ska inte bada, bada eller träna samma dag. 
 • Exfoliera eller massera inte det behandlade området. 
 • Inget smink ska användas under de första 5 timmarna.
 • Undvik aktiviteter som kan orsaka rödare hud. 

När behandlingen är över kan du känna lite smärta efter behandlingen och behandlingsområdet kan svullna. 

Området kan kännas lite bedövat och huden kan se lite röd och inflammerad ut. Detta försvinner normalt inom några timmar. Det kommer att ta cirka 3-5 dagar innan du märker att effekten gradvis kommer att dyka upp och gradvis öka på 10-14 dagar. På den 14: e dagen kommer du att se fullständiga resultat. Vi ordnar vanligtvis ett återbesök för dig efter 14 dagar för att förstå situationen och om ytterligare behandling behövs. Det är viktigt att komma ihåg att den terapeutiska effekten som uppnås med hjälp av muskelavslappnande medel inte är permanent. Resultatet kommer att återställas inom 3-6 månader, beroende på livsstil. 

Injektionsterapi med muskelavslappnande medel är en enkel behandling. Innan din första påfyllningsbehandling måste du först besöka vår klinik för att träffa din Injektions behanldare för konsultation. Där kommer ditt tillstånd att utvärderas och du får information om behandlingen. En behandling tar cirka 30 minuter och du kan fortsätta dagen som vanligt direkt efter behandlingen. 

Först genomför vi en utvärdering och konsultation av dina önskemål och preferenser.

Du som kund skriver på samtyckesformuläret därefter rengör och desinficera vi injektionsstället. Själva injektionsprocessen är mycket snabb. Resultaten av muskelavslappnande behandling är synliga inom 3-14 dagar efter utförd behandlingen.

Små blåmärken kan dyka upp och uppträda i behandlingsområdet. Biverkningar av muskelavslappnande behandling är mycket sällsynta. Om biverkningar uppstår är de lokala och är alltid kortlivade. 

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några timmar. det dröjer ungefär 3 – 5 dagar innan du märker av effekten som kommer smygande och ökar gradvis i 10–14 dagar. Dag 14 ser du slutresultatet. Vanligtvis bokar vi in dig på ett återbesök efter 14 dagar för att se hur det ser ut och om behandlingen behöver kompletteras.
Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av Botox inte är permanenta och återgår till det normala tillståndet inom 3-6 månader beroende på livsstil.

Vid din bokade Botox behandling får du träffa din injektionsbehandlare och genomgå en noggrann konsultation om dina önskningar och information om behandlingen. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och efter injektionerna tvättas det behandlade området av. Resultatet av behandlingen syns inom 3-14 dagar.

BOKA BOTOXINJEKTION

Ansiktet består av många olika muskler, varav den starkaste är mandibulära muskeln som vi kallar masseter. Denna muskel tillåter oss att tugga mat eftersom den pressar våra tänder mellan varandra. Tyvärr, om masseter muskeln är för aktiv, kan detta orsaka obehag. Denna muskel är orsaken till gnissling och spänningar i käkeområdet, vilket kan orsaka huvudvärk och tandslitage. Personer med mycket aktiva käkmuskler har vanligtvis fler fyrkantiga ansikten. Med Botox Stockholm kan du behandla spänningar i gnissnings- och hakområdet och få ett mer avsmalnande och V-format ansikte.

Med hjälp av Botox kan du slappna av i käkmusklerna, vilket i sin tur innebär mindre spänning och mindre gnissling. När man utför botulinum behandlingen i mandibulära muskler Använder man en liten nål för att injicera Botox i käkmusklerna. Resultaten kommer gradvis att synas efter 3-14 dagar, men slutresultatet syns dag 14. Från att förbereda och fylla i hälsoutdraget förväntas behandlingen ta cirka 30-45 minuter. Själva processen går väldigt fort. Resultaten varar i cirka 3 – 6 månader. Vi rekommenderar rutinbehandling 4 gånger per år. Botox kostnad se nedan.

Längs näsans sidor har vi en muskel som heter M. Nasalis. När vi skrattar, pratar eller ler, dras denna muskel ihop och bildar fina linjer på näsan. I början var dessa linjer bara imiterade, men när vi åldras kommer dessa linjer att bli rynkor och bli mer hållbara. För att förhindra att dessa rynkor blir permanenta kan vi injicera små doser av Botox på båda sidor av näsan för att slappna av denna muskel.

Med en liten tunn nål injecirerar vi botox i M.Nasali – muskler på båda sidor av näsan. Resultaten kommer gradvis att synas efter 3-14 dagar, men slutresultatet syns dag 14. Från att förbereda och fylla i hälsoutdraget förväntas behandlingen ta cirka 30-45 minuter. Själva processen går väldigt fort. Resultaten varar i cirka 3 – 6 månader. Vi rekommenderar rutinbehandling 4 gånger per år. 

I käken har vi två muskler som heter Mentalis, en på varje sida. Några av oss har inte märkt någon aktivitet i dessa muskler, medan andra har mycket aktivitet. Aktiva Mentalismuskler kan uttryckas på olika sätt. Det får bland annat hakan att gå upp eller ner, och små gropar dyker upp på hakan. Detta liknar vanligtvis skalet av en apelsin, som då kallas för  apelsinhaka.

Behandling av appelsinhaka utförs med hjälp av Botox vilket gör att du kan du slappna av i musklerna i käken. Detta innebär att hakan stannar på plats och huden i detta område blir slät. 

Man Använder en liten och tunn nål för att injicera en lämplig mängd injektion i utvald ansiktsmuskel. Resultaten kommer gradvis att synas efter 3-14 dagar, men slutresultatet syns dag 14. Från att förbereda och fylla i hälsoutdraget förväntas behandlingen ta cirka 30-45 minuter. Själva processen går väldigt fort. Resultaten varar i cirka 3 – 6 månader. Vi rekommenderar rutinbehandling 4 gånger per år. 

Migrän kan orsakas av många faktorer, såsom underliggande sjukdomar och stress, men de kan också orsakas av konstant spänning i olika muskler, vilket kan leda till svår huvudvärk. Migrän är problematiska, särskilt för dem som ofta upplever symtom. Med botulinumtoxin kan du enkelt slappna av de drabbade och överbelastade musklerna, vilket i sin tur innebär att spänningen är borta och problemet lindras. Man Använder en liten och tunn nål för att injicera en lämplig mängd injektion i utvald ansiktsmuskel. Resultaten kommer gradvis att synas efter 3-14 dagar, men slutresultatet syns dag 14. Från att förbereda och fylla i hälsoutdraget förväntas behandlingen ta cirka 30-45 minuter. Själva processen går väldigt fort. Resultaten varar i cirka 3 – 6 månader. Vi rekommenderar rutinbehandling 4 gånger per år. 

Att le på våra ansikten gör oss inte bara lyckligare, vi förmedlar också lycka till omgivningen. Leenden är otroligt vackra, men många människor gillar inte deras leenden och undviker att le. Gummy leende innebär att du kan se tandköttsvävnad i överkäken när du skrattar. Detta beror på att de överaktiva musklerna i överkäken gör att överläppen dras upp vilket gör att tandköttsvävnaden visas.

Få människor vet att detta kan behandlas på ett enkelt sätt med muskelavslappnande medel (neurotoxiner). Neurotoxinet får läpparna att falla något och döljer då tandköttet. I vissa fall kan du under rätt förhållanden också applicera en kombination av fyllmedel på läpparna för att skapa ett mer harmoniskt leende. Många människor känner inte till den enorma effekten av Gummi Smile -behandling på läppar, leende och övergripande utseende. Efter behandlingen, när människorna runt dig tittar på dig, kommer de att titta på dina läppar istället för ditt tandkött, och du kan le och skratta så mycket du vill!

Besöksadress