DEALS!

Välkommen till Lounes på Nybrogatan 70 i Stockholm. Vi är en skönhetssalong som specialiserar oss på att erbjuda kunder behandlingar med högkvalitativt resultat. Just nu har vi fantastiska erbjudanden på flera av våra behandlingar.
Tidsbegränsat erbjudande!

Tidsbegränsade erbjudanden på behandlingar med högkvalitativt resultat och upplevelse. *Gäller ej avbokningar och ombokningar

Besöksadress

* Laser hårborttagning

Har du oönskad hårväxt? Vaxar, rakar eller plockar du idag bort oönskat hår, dessa är vanliga metoder som många individer väljer men ger kortvariga resultat, som dessutom är en återkommande process som kan leda till irritation. Hårtillväxten påverkas mycket av inre faktorer så som hormoner, medicinering samt genetik. Vi på Lounes jobbar med den senaste lasertekniken

  • Alexandrite 755nm,
  • Diode 810nm
  • Nd:YAG 1064nm

Kombinationen av absorption och penetrations nivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

* PRP behandling

PRP (Platelet rich plasma) för hår är en väldigt effektiv behandling för både kvinnor och män som upplever håravfall eller är tunnhåriga.
Om du är ute efter att få håret att börja växa bättre, få tillbaka ditt gamla svall eller få tjockare hår så är PRP behandlingen perfekt för dig!

Tandblekning Stockholm - Lounes skönhetssalong Östermalm

TANDBLEKNING

fillers 2

FILLERS