Fyllmedel stockholm

Vi erbjuder varje kund en skräddarsydd behandling i Fillers i Stockholm! 

Filler behandling är en fyllnadsinjektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som finns i kroppen naturligt.  Med fillers kan du öka den förlorade volymen (på grund av åldrande), forma ansiktet eller en del av ansiktsfyllmedel, släta ut rynkor, käklinjefyllmedel, läppfyllare, kindfiller, juvederm filler, näsfyllare, hakfyllmedel, vitalisera huden och tear trough filler Stockholm. 

Hyaluronsyrans roll är säker och väldokumenterad, vilket gör denna typ av fyllmedel till det mest använda fyllmedlet. Intresset för fillers är stort. Detta beror på att Behandlingen är enkel, Resultatet blir synligt, Risken är liten och Kostnaden är rimlig.

Behandlingen utförs av legitimerad personal – Fillers Stockholm

Fillers stockholm - Lounes skönhetssalong Östermalm

läppFillers Stockholm

Lounes – Make it sexy, make it safe.

Med hjälp av fillers och vår unika teknik kan vi betona läpparnas konturer och skapa en tydligare amorbåge och även korrigera. Alla behandlare hos Lounés är legitimerade sjuksköterskor med flera års utbildning och erfarenhet 

Skönhet är något vi ständigt är medvetna om. vi strävar alltid efter den naturliga skönheten. Vi på Lounés använder världsberömda och säkra fyllmedel som Juvéderm, Stylage och Filorga. Beroende på vad du vill uppnå för resultat finns det olika injektionstekniker och områden där du injicerar fillers. Russian Lips volym, Heart Lips, konturfyllmedel och naturliga fyllnadsläppar . Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. Med service och kvalitét i världsklass får du en läppförstoring som både ger ett vackert, naturligt och långvarigt resultat! 

Lokalbedövning erbjöds också på plats. Tid: ca 60 min. På kliniken fyller du i en hälsodeklaration, samtyckespapper, konsultation. Vi tar också en före- och en efterbild efter behandlingen. 

Som ny kund bör du ha utfört en konsultation hos Lounes 48 timmar innan din bokade behandling samt tillåtit hela tidsperioden löpa ut innan påbörjad behandlingen kan utföras. Din konsultation kan utföras digitalt genom att kontakta oss via info@lounes.se

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och eventuellt ha små blåmärken runt behandlingsområdet. 

Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut, detta försvinner inom några dagar. 

Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fyllningar precis som namnet antyder inte är permanent. Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 dagar beroende  på vilket märke som använts och vilket område som har behandlats.

 • Ej ha infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen. 
 • Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
 • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet. 
 • Ej vara gravid eller amma. 
 • Om människan äter magnecyl, Ipren eller liknande Mediciner kan man lättare få blåmärken runt injektionsområdet. Att utföra en fillers behandling tar mycket energi från kroppen så undvik att träna samma kväll.
 • Du skall undvika att röra det behandlade området 6 timmar efter behandlingen. 
 • Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla Tills svullnad och rodnad lagt sig. 
 • Undvik bara är mindre än 24 timmar.
 • En påfyllning inom två månader om det är första gången du utför en behandling för att inte behöva börja om början. 
 • Ett kostnadsfritt återbesök på ordinarie priser efter två veckor ingår i din behandling med eventuella korrigeringar görs om så behövs.
 • Den största risken vid en behandling med fillers är att man är missnöjd med resultatet. Man kanske har fått för mycket, ojämnhet eller klumpar. 
 • Om något mot förmodan bli fel går resultatet tillbaka i takt med att produkten bryts ned av själva kroppen. 
 • Om man inte kan eller vill vänta på att produkten går bort av sig självt finns det en möjlighet att ta bort fillers med hjälp av Hyalase.
 • Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och ha små blåmärken i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några dagar.
 • Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers precis som namnet antyder inte är permanenta.
 • Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts.

En injektionsbehandling med fillers är ett enkelt ingrepp. Inför din första fillerbehandling får du först träffa din legitimerade behandlare på vår klinik för en konsultation som även måste ha skett 48H innan din bokade behandling. Det görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandlingen. behandling tar ca 30 – 60 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Steg vis går det till på följande sett: 

 • först gör vi en Bedömning och konsultation. 
 • Du som klient skriver på din samtycke papper. 
 • Vi erbjuder lokal-bedövning på plats. I
 • Området som skall behandlas rengörs och desinficeras. 
 • Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20 minuter. 
 • Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. 
 • Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen.

BOKA FILLERS I STOCKHOLM

Vackra ögon och en öppen blick betyder mycket för skönhet och kroppsspråk. Är det något som kan dra ner det Pigga utseende så är det mörka ringar, veck och påsar under ögonen. Väldigt många känner igen sig och brottas med samma problem dagligen. 

En vanlig orsak är att huden blir tunnare under ögat i och med stigande ålder. En annan orsak är om huden är torr så tappar den lätt fukt och volym och resulterar i att de underliggande blodkärlen syns. En del Patienter har en ihåliget vid tårkanalen inåt mot ögat medan andra har en längre skåra från ögats insida fram till ögats yttre kant.

 Vissa kan även få Vätskefyllda påsar och även fina linjer förekommer. 

För återfå/skapa volymen under ögonen är en Tear trough Behandling en mycket effektiv metod med små risker.  

hyaluronsyra som finns i fillers tillför fukt, spänst och fyllighet till huden, som gör att området nedanför ögonen jämnas ut. Behandlingen ger en pigg uppsyn och en föryngrande effekt. förutom hyaluronsyra innehåller fyllmedel endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen: aminosyror, vitaminer och gruvarbetare som med stigande ålder slutar produceras i kroppen.

Kindbenen har en stor effekt på utseendet. Ovanför kindvävnaden finns kindbenen som bär upp mellanansiktet och ramar i ögonen. Kindernas utformning är den viktigaste skönhetsfaktorn i hela ansiktet. Att fylla kindbenen är en enkel och effektiv behandling som utstrålar skönhet och ungdom. 

Med filler kan du markera kindbenen, skapa volym och ge ansiktet ett naturligt lyft. 

Kindvolym får oss att se yngre ut. När människan skapar en ny volym i ansiktet med fillers på kindbenen ger man en naturligt lyft och framhäver hela Sitt ansikte. Detta naturliga lyft gör också att dina nasolabiala veck (vecket som går mellan näsan och munnen) blir mindre framträdande. 

Genom fillers behandling kan man både skulptera sina kindben, återskapa och bygga volym. Man kan påverka sin ansiktsform med fillers i kindbenen, ansikte kan se smalare och mer Markant ut. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.  lokal Bedövning erbjuds på plats, behandlingen tar ungefär 30 minuter. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, och får en konsultation. Vi tar en före och en efter bild efter din behandlingen. 

Hakpartiet kan påverka ansiktets form och hur det ser ut i profil.

Med åldern minskas ansiktets volym och många upplever att det sjunker nedåt. 

Huden kring haklinjen blir mer slapp och små gropar, rynkor förekommer. 

Många upplever att man saknar haka, har ojämnheter i huden kring hakan, Oproportionerlig haka i förhållande till resten av ansiktet, (hakan är något kort i förhållande fram till näsans längd) och ett brett ansikte.

Med fillers i hakan kan man skapa en Dramatisk förändring och balans i ansiktet, och även ge intrycket av en smalare käke, mindre näsa, förbättra sidoprofilen och mer skarpa drag

En injektionsbehandling med filler är ett tryggt och säkert sätt för att skapa volym i ansikte. Beroende på vad man vill uppnå för resultat, har vi olika injektionstekniker och områden man injicerar fillers i kan variera. 

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. lokalbedövning erbjuds på plats. Behandlingen tar ungefär 30 minuter. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper och en noggrann konsultation genomförs. Vi tar en före och en efter bild efter din behandlingen. 

Att använda filler för att förändra näsans utseende är en säker och effektiv behandling med stor potentialen. Med rätt och säker injicerings teknik kan fillers i näsan åstadkomma stora förändringar i utseendet och i visa fall t.o.m. ersätta behovet av en näsplastik. Då näsan är den centrala delen av ansiktet, kan en oproportionerlig näsa ge ett asymmetriskt intryck av hela utseendet. En näskorrigering med filler är både enkel, snabb och innebär få risker för några allvarliga komplikationer eller biverkningar. Med fillers kan du Korrigera mindre ojämnheter efter kirurgiska näs operation, rätta ut en skadad sned näsa, bygga upp och definiera näsryggen för ett smalre intryck, jämna ut en knöl på näsan, jämna ut näsor med en krokig form och att fylla ut eller lyfta nästippen. Det hela tar inte mer än än 30 minuter. Biverkningar som förekommer efter en injektionsbehandling i näsan består av mer eller mindre rodnad, svullnad, ömhet och hör hemma.

 

Biverkningar som kan uppstå efter en injektionsbehandling i näsan är oftast lättare rodnad, svullnad, ömhet och i vissa fall blåmärken. I fall dessa biverkningar skulle förekomma är de nästan alltid borta inom ett par dagar. Resultaten vid en näskorrigering med filler håller mellan 9-12 månader. 

Vi en första behandling av korrigering i näsan med filler rekommenderar  vi en påfyllning under de två månader för att uppnå ett ännu bättre och långvarigt resultat som kan hålla upp till 2 år.

En tydlig käklinje ger ansiktet ett stiligt, självsäkert och kraftfullt uttryck. Istället för ett kirurgiskt ansiktslyft kan man idag markera käklinjen skonsamt med fillers. Man kan på ett naturligt sätt skapa volym och göra sin käklinje mer markant. Vi framhäver din ansiktsform under dina personliga önskemål. Med hjälp av filler kan man förstärka käklinjen ända från örat och ut mot hakan. Behandlingen skapar skarpare ansiktsdrag både framifrån och från profilen. Fillers i käklinjen kan dölja de så kallade “hamsterpåsar” i kinderna, som beror på att huden förlorade sin spänst på grund av minskad mängd hyaluronsyra. Denna behandling kan utföras mycket diskret så att du inte ser behandlad ut, utan bara naturligt fräsch. Videobehandling av käklinjen blir de sura mungipor “vecken mellan läppar och hakan” är mindre framträdande. En jämn och fyllig käklinje ger ett yngre och piggare utseende.

Många undrar vad som händer om min fillerbehandling går fel? Eller om jag är missnöjd med resultatet efter en fillerbehandling? Då kan vi hjälpa dig med hyalase som används för borttagning av fillers. 

På bara några timmar bryter Hyalase ner Fillers materialet och tar bort klumpar och inkapslingar för att återställa området fram till ursprungliga utseende. 

Vi tar alltid ett stick prov på patienten innan vi utför behandlingen för att säkerställa att inga allergier.

På några timmar bryter Hyalase ner filler och bryter ner klumpar samt inkapslingar för att snabbt återställa området till sitt ursprungliga utseende. Med hjälp av en tun nål så injiceras Preparatet in i huden, en mindre blödning kan uppstå i huden som kan övergå till blåmärken och även svullnad kan uppstå. Efter hyalase behandlingen tar det 48–72 timmar innan fillerpreparatet försvunnit. Du kan göra en ny fillerbehandling mellan 7–14 dagar efter din Hyalase.

Nasobialaveck är rynkorna mellan näsa och mun. De orsakas av volymförlust i mellanansiktet som då efter en tid leder till tydliga veck mellan näsan och munnen. Nasolabialveck är ett första tecken på att vävnaderna i ansiktet volym minskats. Därefter kan mungiporna följa efter och falla vilket leder till dem s.k. “sura mungiporna”. 

Om vävnaderna fortsätter att sjunka utvecklas efter en tid “hamsterpåsar” nedanför käkbenet. Detta är en helt naturlig åldersrelaterad förändring men som också kan uppstå till följd av viktminskning, amning, sjukdom och även det kan vara genetiskt. den mest vanligaste behandlingsmetoden är en fillers behandling i nasobialvecken. Med fillers sprutar man in under nasolabial vecken och på så sätt lyfts vecken så att de slätas ut. Man kan också kombinera behandlingen med att fylla kinderna då nasolabiala veck även kan beror på en volymförlust högre upp i ansiktet. Med filler i kinderna kan man lyfta ansiktets nedre delar. Den har en utslätande effekt på vecken mellan näsan och munnen man uppnår en starkt föryngrade effekt på hela ansiktet

Fylliga “äppelkinder” som är jämna och runda är ett tydlig skönhetsfaktor. 

Kindpartiet spelar en viktig roll i fråga om hur attraktivt ansikte uppfattas. kindens äpple återställer man volymen i området

Med fillers i Äpple Kinderna ökar volymen centrerat i ansiktet som fokuserar med att lyfta centerpartiet med förökade ansiktskonturer. Genom åldern så kan kinderna förlora volymen , mellanansiktet blir då platt och livlöst från området under ögonen och ytterområdet under kindbenet. 

Behandlingen är snabbt och resultatet syns omedelbart. Fylliga och jämna kinder ger ett spändare, snällare och piggare utseende. lokalbedövning erbjuds på plats. Behandlingen tar ca ungefär 30 minuter. I  kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtyckes papper, och en  konsultation kommer att genomföras. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. 

Besöksadress