Lördag 11 Mars 2023

Permanent hårborttagning

  • Dag: 03/02-2024
  • BOKA SENAST 27/01-2024
  • PRIS 12.000kr ex moms
Patient getti

Välkommen på utbildning för permanent hårborttagning med laser.

grundkurs hos oss på Lounes.

Kursen består av två delar. Den inleds med grundläggande teori som därefter följs upp av hands-on praktik där du som kursdeltagare måste medföra egen modell, Du kommer att få behandla medförande modell på olika delar av kroppen under handledning av erfaren kursledare. Permanent hårborttagning med laser- grundkurs är en väl förberedande kurs för att kunna ta emot och behandla klienter direkt efter avslutad utbildning.

Hur är kursen upplagd?

Efter utförd utbildning.

Efter avslutad utbildning examineras du och erhåller därefter ett internationellt certifikat som indikerar att du klarat av både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs.


Vi hjälper dig gärna med beställning av förbrukningsmaterial, patientjournaler samt kontaktuppgifter till återförsäljare av alla produkter som behövs för en komplett behandling. Det finns möjlighet att rådfråga och få support av kurs ansvarig via mail och telefon när du kommit igång med din nya verksamhet.

Vad kostar kursen?

Priset för utbildningen är 12000kr ex moms

Antal Kursdeltagande?

Lounés erbjuder ENDAST kvalitativa utbildningar. Därför har vi 2 kursdeltagare per kurs.

Till vem riktar sig kursen till, Krav?

Utbildningen är riktad för alla, laserutbildningen passar dig som är ny i branschen och vill byta yrkesbana, vill uppdatera dina kunskaper i permanent hårborttagning eller har ny personal på din klinik eller salong.

Välkommen att skicka in din anmälan via formuläret här nedanför