HarmonyCA - Stockholm

En “Allt-i-ett”-behandling som erbjuder skarpare käklinjer, bättre hudspänst, och reducerar sura mungipor och påsar under ögonen – allt på en och samma gång.

Upplev fördelarna med både HA-filler i kombination med kalciumhydroxylapatit (CaHA). Detta är behandlingen som ger allt i ett och som endast behöver utföras en gång per år. Ett snabbt ansiktslyft utan kirurgi som bara blir bättre med tiden!

Behandlingen utförs av legitimerad personal 

Nöjda kunder
Bildgalleri
HARMONYCA
Estetiska behandlingars evolution:

Tack vare vetenskaplig innovation har estetiska behandlingar utvecklats från enkla fyllmedel till avancerade, dubbelverkande lösningar. HarmonyCa står i spetsen för denna utveckling, erbjuder en kombinerad lösning som inte bara förbättrar direkt utan också arbetar på lång sikt.

Vad sätter HarmonyCa apart? Genom att integrera HA och CaHA i en enda behandling, erbjuder vi på Lounes en unik möjlighet att inte bara se omedelbara förbättringar men också njuta av långvariga fördelar genom naturlig kollagenstimulering. Vår behandling kombinerar HA:s omedelbara volymgivande och hydrerande effekter med CaHA:s förmåga att gradvis stimulera kroppens egen kollagenproduktion. Detta resulterar i en omfattande förbättring av hudens kvalitet och utseende.

Förbättrad käklinje och hudelasticitet: Denna behandling lyfter ansiktet helt utan kirurgi och på bara 10 minuter hos Lounes. Med HarmonyCas egenskaper reduceras nasolabiala veck och marionettlinjer samtidigt som käklinjen blir mer definierad. Huden blir fastare och fina linjer minskar eftersom kollagenproduktionen stimuleras under en längre tid tack vare CaHA.

Långvariga resultat: Till skillnad från traditionella fyllmedel erbjuder HarmonyCa-resultat som inte bara är synliga omedelbart men också förbättras över tid, tack vare den gradvisa kollagenstimuleringen. Resultaten är omedelbara men förbättras successivt för varje månad som går, tack vare produktens långtidsverkande egenskaper. Normalt räcker en behandling per år (i vissa fall två). Behandlingen ger ett lyft utan ökad volym men kan kombineras med andra fillerbehandlingar för ytterligare volym.

1. Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling hos Lounes måste du först boka en konsultation. Detta kan ske antingen digitalt eller fysiskt på vår klinik. Vi rekommenderar att konsultationen sker minst 2 dagar före din planerade behandling. Om du har besökt oss inom de senaste 6 månaderna för en liknande behandling, krävs ingen ny konsultation.

2. Boka behandlingar

Under din konsultation hos Lounes genomför vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig att utforma en personlig behandlingsplan som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål.

3. Påbörja behandling

När du känner dig redo att påbörja din behandlingsplan, står våra erfarna läkare och sjuksköterskor redo att ta hand om dig. Du kommer att få en fullständig ansiktsanalys, och vi vägleder dig genom hela processen.

4. Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling hos oss planerar vi tillsammans in din nästa behandling. Regelbundna behandlingar är nyckeln till de bästa resultaten.

BOKA BEHANDLING

VANLIGA FRÅGOR

Väljer du HarmonyCa-behandlingen hos Lounes, kommer du att märka en initial förbättring direkt efter sessionen, tack vare den premium Hyaluronsyran som används. Den fullständiga potentialen av din behandling avtäcks gradvis under de följande 3 till 5 månaderna. Detta beror på att HarmonyCa strategiskt stimulerar din kropps egen kollagenproduktion, vilket leder till en kontinuerlig förbättring och fördjupning av hudens kvalitet. Denna metod säkerställer att du uppnår en naturlig och varaktig förbättring av ditt ansikte, vilket återspeglar en verklig föryngring över tid.

En fullständig HarmonyCa-session hos Lounes, inklusive förberedelse, själva injektionsbehandlingen och eftervård, tar totalt cirka 30 minuter att genomföra. Själva injektionsprocessen är anmärkningsvärt snabb och tar endast ungefär 10 minuter av denna tid. Denna effektivitet, kombinerad med en nästan smärtfri upplevelse, placerar vår metod som det idealiska valet för dig som önskar betydande estetiska förbättringar med minimal påverkan på din vardag.

Med åldern minskar vår kropps naturliga kollagenproduktion, vilket leder till att tecken på åldrande blir mer framträdande. HarmonyCa-behandlingen hos Lounes agerar som en kraftfull revitalisering, vilken genom att förstärka hudens egna kollagenproduktion aktivt motverkar dessa ålderstecken. Genom att välja att genomgå denna behandling årligen kan du effektivt bekämpa kollagenförlusten, vilket resulterar i en bestående förbättring av hudens struktur och utseende. Denna metod erbjuder en enkel och effektiv strategi för att bibehålla en ungdomlig lyster och motståndskraft i huden.

HarmonyCa är en utmärkt behandlingsmetod för nästan alla som önskar att adressera eller förebygga tecken på åldrande och kollagenförlust. Oavsett ålder, om du är ute efter att förbättra hudens fasthet, elasticitet eller bara vill föryngra ditt utseende, erbjuder HarmonyCa hos Lounes en skräddarsydd lösning. Genom att stimulera kroppens naturliga kollagenproduktion, hjälper vi dig att återskapa och bevara hudens ungdomliga glöd.

Vår HarmonyCa-behandling hos Lounes använder avancerad cannulateknik kombinerat med lidokainberikade produkter för att erbjuda en så gott som smärtfri upplevelse. Lidokainet fungerar

som lokalbedövning, vilket betydligt reducerar obehag under procedur. Tack vare cannulans design, en flexibel nål med en avrundad spets, minskar vi risken för vävnadsskada och blodkärlspåverkan. Denna metod leder till färre instick och minimalt med smärta, vilket säkerställer en behaglig behandling med färre biverkningar som svullnad och blåmärken.

Efter din HarmonyCa-session hos Lounes kan du förvänta dig att snabbt återgå till dina normala aktiviteter, vilket gör detta till ett optimalt alternativ för den upptagna individen. Cannulatekniken vi använder är utformad för att minimera återhämtningstiden och är särskilt skonsam, vilket normalt resulterar i lindriga och kortvariga biverkningar. Det är denna precision som avsevärt minskar risken för blåmärken, vilket möjliggör en smidig återgång till din vardag medan du ser fram emot de progressiva förbättringarna som följer.

Ett av de mest uppskattade resultaten av HarmonyCa-behandlingen hos Lounes är den subtila men märkbara förbättringen den erbjuder. Medan du själv kommer att observera förändringarna, är det osannolikt att andra direkt kan identifiera att du har genomgått en estetisk behandling. Istället kommer de att notera din fräschare och mer utvilade framtoning, vilket ger en diskret men effektiv förnyelse av ditt utseende. Det är denna subtila förbättring som gör HarmonyCa till en favorit bland våra kunder, vilket ger en naturlig skönhet som utvecklas och förbättras över tid.

HarmonyCa, Radiesse och Sculptra representerar alla biostimulerande fillers som är designade för att uppmuntra kroppens egen kollagenproduktion. Däremot skiljer sig HarmonyCa från de övriga genom sin unika sammansättning av Hyaluronsyra (HA) och Kalciumhydroxylapatit (CaHA), vilket erbjuder omedelbara synliga resultat samt långsiktiga förbättringar. Medan Radiesse och Sculptra främst fokuserar på den kollagenstimulerande effekten, levererar HarmonyCa både omedelbar hydrering och djupgående förnyelse tack vare HA, samt kontinuerlig förbättring genom CaHA. Detta gör HarmonyCa till det ultimata valet för dig som söker både omedelbara resultat och långvarig föryngring av din hud.

För mer information om HarmonyCa-behandlingen eller för att boka en konsultation, välkommen att kontakta oss på Lounes. Vi är här för att guida dig genom din skönhetsresa och erbjuda behandlingar som är skräddarsydda efter just dina behov och önskemål.

Besöksadress