Hudterapeut

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Utbildning/Arbetslivserfarenheter

  • Hudterapeut –  erfarenhet efterfrågas
  • Eftergymnasial utbildning kortare än två år
  • Auktoriserad hudterapeut
  • Tala flyttande Svensla
 

Om Jobbet

Lounès kliniken växer och vi söker nu en auktoriserad hudterapeut med lång erfarenhet. I dagsläget är vi fyra medarbetare på kliniken och behöver nu en ny hudterapeut.

Är du helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Vill du dessutom arbeta på timmar, fördelat vardagar och helger? Då kan det vara just dig vi söker. Du behöver kunna ta egna initiativ , ha en ledarroll och tycka om mycket ansvar. Vi behöver dig som är självständig och kan fatta beslut.

Det är viktigt att du är erfaren och kan hantera behandlingar som: microneedling, kemisk peeling, microdermabrasion, laser hårborttagning och andra klassiska behandlingar samt behandlingar som du kan skräddarsy åt kunderna. Du behöver ha ett kreativt tänk men framförallt erfarenhet. Lashlift och browlift är en merit om du kan men inget krav.

Vi på Lounès erbjuder en trygg anställning där du får vara med och göra skillnad. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra. Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden.

Kliniken har funnits sedan 2020. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss.

Ni hittar oss på Nybrogatan 70 i Östermalm, Stockholm.

I din ansökan önskar vi CV, 2 referenser , personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med till Lounès kliniken och varför vi ska anställa just dig, samt diplom eller certifikat från din utbildning.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök här

Fyll i uppgifterna nedanför