Sjuksköterska/Läkare & Tandläkare

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Utbildning

Krav: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård

 

Om Jobbet

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av icke-kirurgiska kosmetiska ingrepp, inklusive rynkbehandling, injektioner, hudbehandling samt olika laserbehandlingar. Som injektionsbehandlare hos oss ska du se varje individ som unik och skräddarsyr alla behandlingar utifrån specifika behov, förutsättningar och önskemål.

 

Har du erfarenhet av injektioner finns möjlighet för start omgående. Vi utbildar dig även inom detta.

 

Arbetsuppgifter består i att ge konsultation och behandling kring Botox, fillers, trådlyft och övriga injektions behandlingar.

 

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du delar våra värderingar öppenhet, helhetssyn, delaktighet, säkerhet och naturliga resultat och hjälper oss att utveckla företagets värderingar och varumärke.

 
Vi på Lounès erbjuder en trygg anställning där du får vara med och göra skillnad. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra. Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden.
 

Krav

  • Du är legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare
  • Du har ett stort intresse för injektioner och andra skönhetsbehandlingar
  • Meriterande med erfarenhet av injektioner/trådlyft men inget krav
  • Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
  • Du kan jobba kväll samt helgtider
 

Kliniken har funnits sedan 2020. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss.

Ni hittar oss på Nybrogatan 70 i Östermalm, Stockholm.

I din ansökan önskar vi CV, 2 referenser , personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med till Lounès kliniken och varför vi ska anställa just dig, samt diplom eller certifikat från din utbildning.

 

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko eller timlön

Ansök här

Fyll i uppgifterna nedanför