PROFHILO behandling Stockholm

Profhilo är en hudföryngring med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Behandlingen stärker och återfuktar huden och har dessutom återuppbyggande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Eftersom Profhilo är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA-ämnen.

PROFHILO
Profhilo är en hudföryngring med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden samt uppstramande/lyftande effekt. Med en behandling av Profhilo ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Det är vanligast att göra 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

  • Profhilo är en hudföryngrande process med hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Profhilo har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Profhilo stärker, återfuktar och har dessutom återuppbyggande effekt på åldrande hud som börjat tappa sin spänst. 
  • Profhilo finns kvar i huden i ca 28 dagar, under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin. För bästa resultat rekommenderas en till behandling efter 4 veckor, fullt resultat förväntas efter 2-3 månader.  Resultatet håller i sig i cirka 6 månader därefter är det dags för en kompletterande behandling.

BOKA DIN BEHANDLING

Besöksadress