PRX-T33: Revolutinerande hudförnyelse utan downtime

På Lounes i hjärtat av Stockholm erbjuder vi den banbrytande PRX-T33-behandlingen, en ny era inom hudföryngring. Denna innovativa terapi kombinerar fördelarna med en kemisk peeling och biorevitalisering, utan nålen och utan återhämtningstid. PRX-T33 är utformad för att ge omedelbar hudtoning, förbättrad textur och en strålande lyster, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker märkbara resultat utan avbrott i sin dagliga rutin.

Behandlingen utförs av legitimerad personal 

Bildgalleri
PRX-T33
Vad Gör PRX-T33 Unik?

PRX-T33 skiljer sig från traditionella behandlingar genom sin patenterade formula av TCA (triklorättiksyra), väteperoxid och Kojicsyra. Denna unika sammansättning tränger djupt in i huden för att stimulera fibroblasterna och främja en naturlig kollagenproduktion, utan att skada hudens yttre lager. Resultatet är en smärtfri behandling som ger omedelbar förbättring av hudens utseende och textur, utan peeling eller lång återhämtningstid.

Omedelbar Hudförbättring: Upplev en omedelbar förbättring av hudens lyster och fasthet redan efter första behandlingen.

Ingen Återhämtningstid: Till skillnad från traditionella peelingar och injektionsbehandlingar, kräver PRX-T33 ingen downtime. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Långvariga Resultat: Regelbundna behandlingar med PRX-T33 hos Lounes bidrar till bestående förbättringar av hudens kvalitet och elasticitet.

För Alla Hudtyper: PRX-T33 är säker för alla hudtyper och årstider, vilket gör den till en universell lösning för hudföryngring.

  1. Konsultation: Varje PRX-T33-resa börjar med en personlig konsultation på vår klinik i Stockholm, där vi skräddarsyr en behandlingsplan baserad på dina unika hudbehov och mål.
  2. Behandling: Själva PRX-T33-behandlingen är snabb och effektiv, och tar endast cirka 30 minuter att genomföra, med själva applikationen som tar omkring 10 minuter.
  3. Omedelbar Återgång: Efter behandlingen kan du omedelbart fortsätta med ditt dagliga schema, utan behov av återhämtning.

BOKA BEHANDLING

VANLIGA FRÅGOR

PRX-T33 är en banbrytande hudföryngringsbehandling som erbjuder de föryngrande effekterna av traditionella kemiska peelingar utan avskalningseffekten. Denna unika behandling använder en kombination av TCA (triklorättiksyra), väteperoxid och kojicsyra för att återfukta huden på djupet och stimulera kollagenproduktionen, vilket resulterar i en fastare, mer ungdomlig hud utan downtime.

PRX-T33-behandlingen hos Lounes involverar applikationen av en speciell lösning direkt på huden, vilken tränger djupt in utan att skapa skador eller avskalning av hudens yttre lager. Detta stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess och främjar produktionen av både kollagen och elastin, vilket leder till en omedelbar förbättring av hudens struktur och utseende.

PRX-T33 är mångsidig och kan användas för att behandla ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna. Den är särskilt effektiv för att förbättra hudens ton, textur och lyster samt reducera fina linjer.

Biverkningar av PRX-T33-behandlingen är minimala men kan inkludera lätt rodnad, svullnad eller ömhet vid applikationsstället. Dessa symtom är oftast övergående och avtar inom några timmar till dagar efter behandlingen.

Resultaten av en PRX-T33-behandling kan variera beroende på individens hudtyp och skick, men de flesta klienter upplever synliga förbättringar som kan vara i 6 månader eller längre. Regelbundna uppföljningsbehandlingar rekommenderas för att bibehålla och förlänga de föryngrande effekterna.

Efter en PRX-T33-behandling är det viktigt att skydda huden mot solen med hög SPF och att återfukta huden regelbundet. Undvik även kraftig fysisk aktivitet och heta duschar de första 24 timmarna för att maximera behandlingens fördelar. Regelbunden användning av kvalitativa hudvårdsprodukter som rekommenderas av din specialist på Lounes kommer också att stödja och förlänga resultaten av din behandling.

För ytterligare information om PRX-T33 eller för att boka en konsultation, tveka inte att kontakta oss på Lounes. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att uppnå din önskade hudbild med skräddarsydda behandlingsplaner.

Besöksadress