TANDBLEKNING stockholm

Leendet är en av de första intrycken vi ger till en annan person, därav önskar många om att ha vitare tänder och du kanske är en av dem.

Polus advanced ultra är den senaste och mest populäraste på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med de flesta andra plasma- och laser-system.

Behandlingstiden är cirka 60 minuter

Namnlös design

VAR STOLT ÖVER DITT LEENDE, GÖR EN TANDBLEKNING.

Lounes vill få dig att vara stolt över ditt leende.

 • Polus advanced ultra
 • Lee, för det är du värd
 • Enkelt och simpelt, boka din tid nu
 • Du skall ha friska tänder och god munhälsa
 • Undvik rökning några timmar innan.
 • borsta tänderna innan behandling.
 • Rekommenderar Tandläkarundersökning 1 månad innan.
 • Undvik färgad mat och dryck i tre dygn då blekningsprocessen fortsätter, exempelvis kaffe, te, Coca Cola, soya, tomatsåser, rödbetor, curry, choklad, färgad tandkräm m.m.
 • Undvik även tobak och rödvin.
 • Drick mycket vatten för att snabbt återställa balansen i tänderna.
 • Det är också viktigt att du är noga med din munhygien och borstar tänderna morgon och kväll, använd vit tandkräm och skölj gärna med  0,2% fluorlösning.

Oftast krävs det endast en behandling men i vissa fall så kan flera behandlingar behövas. 

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men kan försvinner inom ett par dygn. En del kunder  kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1-2 veckor. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i tandbenet. Om detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning.

BOKA DIN BEHANDLING

Varför bleker man tänderna?

Leendet är en av de första intrycken vi ger till en annan person. Därav önskar många om att ha vitare tänder och du kanske är en av dem som inte vill ha missfärgade tänder. Vi erbjuder professional tandblekning på Östermalm av hög kvalitet. En rätt genomförd behandling kan ge dig vitare tänder.

Vi hjälper dig att bleka dina tänder på Östermalm på ett säkert sätt.

Topp tandbleknings vinnare för 10 året i rad. Tandblekningslampan Polus advanced ultra är den senaste och mest populäraste på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med de flesta andra plasma- och laser-system. Först genomgår vi en konsultation, undersökning och färgtagning med patienten. Därefter läggs ett skydd längs tandköttskanten. Sedan appliceras en blekningsgel på tänderna. Blekningsgelen aktiveras med Polus-lampan. Gelen byts ut tre gånger under behandlingen. Behandlingstiden är cirka 60 minuter

Besöksadress