Lördag 25 Mars 2023

Trådlyft - Avancerad

  • Dag: 25/03-2023
  • BOKA SENAST 20/03-2023
  • PRIS 12.000kr ex moms
trådlyft avancerad

Välkommen på utbildning för trådlyft - avancerad

grundkurs hos oss på Lounes.

Trådlyft – Avancerad är en vidare utbildning för dig som redan utför enklare trådlyft behandlingar. trådlyft är en skonsam metod utan knivar som ger ansikte eller kropp ett lyft. 

Kursen Innehåller högsta kvalitet gällande kursinnehåll, material och pedagogik. Du får en grundläggande teori som därefter följs av en hands-on praktikdel där du får behandla en modell under handledning av en erfaren kursledare. Trådlyft- Avancerad är en förberedande kurs för att ta emot och behandla klienter direkt efter avslutad utbildning.

Utbildningsdagen börjar med 4 timmar föreläsning som hålls av legitimerade och erfarna utbildare. Därefter tar vi 45 minuters gemensam lunch och rundar sedan av dagen med hands-on praktik och avslutar med certifikat.

Hur är kursen upplagd?

Efter utförd utbildning.

Efter avslutad utbildning examineras du och erhåller därefter ett internationellt certifikat som indikerar att du klarat av både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs.


Vi hjälper dig gärna med beställning av förbrukningsmaterial, patientjournaler samt kontaktuppgifter till återförsäljare av alla produkter som behövs för en komplett behandling. Det finns möjlighet att rådfråga och få support av kurs ansvarig via mail och telefon när du kommit igång med din nya verksamhet.

Vilka Områden ingår i Trådlyft- Avancerad?

  • Hals 
  • Näsa/Barbie nose
  • Ögonbrynsly

Vad kostar kursen?

Priset för utbildningen är 12 000kr ex moms. I priset ingår även 100 trådar.

Antal Kursdeltagande?

Lounés erbjuda ENDAST kvalitativa utbildningar. Därför har vi mellan 2 och 4 kursdeltagare per kurs.

Till vem riktar sig kursen till, Krav?

Utbildningen Trådlyft- Avancerad är ENBART riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Du skall ha tidigare erfarenhet av trådlyft. 

Välkommen att skicka in din anmälan via formuläret här nedanför